Värskas toimub laupäeval rahvusvaheline õpilasfirmade laat

, Setomaa portaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunudaastane õpilasfirmade laat Värskas.
Möödunudaastane õpilasfirmade laat Värskas. Foto: Reigo Teervalt

Laupäeval, 21. novembril kell 11.00–15.00 toimub Värska kultuurikeskuses rahvusvaheline õpilasfirmade laat, kus seto, eesti, soome, udmurdi ja läti noored pakuvad müügiks nutikate lahendustega tooteid. Tublimad noored ettevõtjad saavad laada lõppedes ka auhinnad.

Õpilasfirmade laada ülim eesmärk on innustada võimalikult paljusid noori ettevõtlusega tegelema ja pakkuda neile müügikogemuse võimalust.

Tegemist on kõigile külastajatele mõeldud avatud laadaga. Võimalikult suur külastajate arv tagab noortele ettevõtjatele hindamatu väärtusega müügikogemuse.

 „Laadapäev toob kindlasti palju üllatusi nii noorte müügioskuse kui ka huvitavate toodete-teenuste näol. Juba registreerimistaotlustega tutvumise järel olen põnevil, kuna pakutavate toodete seas on innovatiivseid ideid alates aroomivihtadest ja kingakontsakaitsmetest kuni 3D prinditud toodeteni,” sõnas konkurss-laada peakorraldaja Ingrit Kala.

Konkurss-laada korraldab Setomaa Valdade Liit, see toimub Setomaa arenguprogrammi toel ja oma panuse annavad Meremäe, Mikitamäe, Misso ja Värska vald.

II rahvusvaheline õpilasfirmade konkurss-laat „Üle piiri turundus“ toimub ka sel aastal Värskas. Setomaa soome-ugri kultuuripealinna aasta auks on õpilasfirmade laadale kutsutud ka soome-ugri noored ettevõtjad.  Osalejate hulgas on soomlased, udmurdid, lätlased ja eestlased, sealhulgas ka Setomaa noored. Varasemalt on õpilasfirmad oma teenuste ja toodete juures osavalt kasutanud ära ka kultuuripärandit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles