Rahvusvahelised õpilasfirmad kutsuvad Värskasse laadale uudistama ja ostma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetked möödunudaastaselt õpilasfirmade laadalt Värskas
Hetked möödunudaastaselt õpilasfirmade laadalt Värskas Foto: Reigo Teervalt

Värskas toimub laupäeval, 26. novembril kell 11.00-15.00 III rahvusvaheline õpilasfirmade konkurss-laat „Üle piiri turundus“, mis toob kokku ärksamad noored ettevõtjad nii Setomaa piirialadelt kui kogu Eestist. Välisriikidest osalejad saabuvad Petserist, Apest ja Klaipedast.

Õpilasfirmade laada eesmärk on innustada võimalikult paljusid noori ettevõtlusega tegelema ja pakkuda neile müügikogemuse võimalust. Laadale pannakse müügiks välja uusi, praktilisi ja nutikate lahendustega tooteid. Tegemist on kõigile külastajatele mõeldud avatud laadaga, kus võimalikult suur külastajate arv tagab noortele ettevõtjatele hindamatu väärtusega müügikogemuse. Kuigi eesmärgiks ei ole võistlemine, jagatakse noortele ettevõtjatele laada lõppedes ka mitmeid preemiaid – laadal hindab õpilasfirmasid žürii.

Rahvusvaheline õpilasfirmade konkurss-laat on osutunud varasematel aastatel väga populaarseks. Ka sel aastal on osalejate huvi suur, registreerunud on üle 20 firma. Pakutavate kaupade loetelus paistavad silma mitmed käsitööna valmistatud esemed, puidust pastakad – telefonihoidjad ja muud tooted. Kindlasti saab laadalt osta erinevaid maiustusi ja meeneid.

„Ootan suure põnevusega, millega üllatavad meid Leedu 5 tugevat õpilasfirmat ja loodan väga, et piirkonna inimesed tulevad kaupa uudistama ja noori toetama,“ sõnas konkurss-laada peakorraldaja Ingrit Kala.

Laada korraldaja on Setomaa Valdade Liit, laat toimub Setomaa arenguprogrammi toel ja oma panuse annavad Meremäe, Mikitamäe, Misso ja Värska vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles