Setode tõmbenumbriks Touresti messil on Seto Folk: müügil soodsad piletid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskas toimub 16.-18. juunini Seto Folk
Värskas toimub 16.-18. juunini Seto Folk Foto: Seto Folk

Setod tutvustavad reedest pühapäevani kestval Touresti turismimessil käesoleva turismihooaja tõmbenumbreid, üheks suurimaks sel aastal on Seto Folk „Metsa poole“. Messil on müügil tavalisest soodsamad piletid.

Käesoleva aasta suvel  toimub Värskas taas Seto Folk  ja võtab suuna metsa poole! Pöörane pidu läheb laanes lahti 16. juunil 2017 ja kestab kolm päeva järjest pühapäevani välja. Lisaks heale muusikale ootab väiksemaid folgilisi eakohase programmiga lasteala, mõtisklejad leiavad kindlasti üles Muruülikooli ning seiklejad saavad matka programmi raames minna otse metsa.

Sel suvel Seto Folgil ülesastuvad bändid balansseerivad metsapoolsuse hapral piiril, seda enamasti oma pöörasuses ületades, sest Setomaa metsad on paksult imesid, essütajaid ja kavalust täis.

Piiripealsed pöörasused ongi Seto Folgi teine nimi. Varasemalt on folgilisi erutatud teemadel „Üle piiri“ ja „Näitame keelt!“.

Seto Folgi pileteid saab Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses reedest pühapäevani vältaval Touresti messil soetada Puhka Eestis hallis, setod on end sisse sättinud Peipsimaa boksis. Messil loositakse välja ka Setomaa Turismi ja Põlvamaa Turismi FB mängude võitjad, kus auhinnaks on ka folgi passid. Samuti tutvustavad setod reedel ja laupäeval messi pealaval Setomaa suvesündmusi ja kaks Seto Folgi passi lähevad auhinnaks lavalt esitatud küsimustele õigesti vastanutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles