Piirilt saadeti tagasi mitu isikut

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeva hommikul tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine 46- ja 50aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul. Nendest üks ei kasutanud talle väljastatud viisat eesmärgipäraselt, samuti puudusid isikul asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Samal hommikul saabus Luhamaa piiripunkti Läti numbrimärgiga sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 40aastane mees. Piirvalvurid leidsid kontrolli käigus sõiduautost teleskoopnuia, mis on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Keelatud ese võeti mehelt ära. Talle koostati väärteoprotokoll ning pärast menetlustoiminguid lahkus mees Venemaa Föderatsiooni.

Sama päeva pealelõunal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 30- ja 31aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellest ühe põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Pühapäeva keskpäeval tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid isikutel asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isikud saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles