Tiimipealik vaigistas kuulujutud: Citroën jätkab autoralli MM-sarjas

Postimees Sport
Copy
Pierre Budar.
Pierre Budar. Foto: Citroen Racing

Viimastel nädalatel rallimaailmas ringlema hakanud spekulatsioonid, et kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier siirdub järgmiseks hooajaks Toyotasse, misjärel Citroën pillid kokku paneb ja MM-sarjast lahkub, on ilmselt ainult kuulujutud.

Ogier’d hakati Toyotaga seostama pärast seda, kui Ott Tänak sõlmis lepingu Hyundaiga. Citroëni pealik Pierre Budar andis hiljutises intervjuus Soome meediale mõista, et olukord on kontrolli all ja Ogier jätkab meeskonnas ka järgmisel hooajal.

«Kogu meeskond on pühendunud, meie eesmärk on Austraalias kerkida poodiumile ja jätkata valmistumist 2020. aasta hooajaks. Tahame uut hooaega alustada parimal võimalikul viisil,» lausus Budar portaalile Rallit.fi.

Citroën alustas hooaega suurepäraselt, kui Ogier saavutas avaetapil Monte Carlos esikoha, seejärel sai Esapekka Lappi Rootsis teise koha ning Ogier oli Mehhikos esimene, Korsikal teine, Argentinas kolmas, Tšiilis teine ja Portugalis kolmas.

Citroënil on olnud ka palju probleeme, eriti asfaldirallidel, kus kiirus on konkurentidega võrreldes olnud halb. Järgmisel hooajal on Citroënil mitu aerodünaamilist uuendust, mida on tänavu korduvalt testitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles