Zetod, Folkrebased, Eeva ja Villu Talsi, Sandra Sillamaa ja Jalmar Vabarna korraldavad heateguvuskontserdi

, Setomaa portaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod hullutasid fänne ladusa setu keele ja maheda muusikaga
Zetod hullutasid fänne ladusa setu keele ja maheda muusikaga Foto: Madis Sinivee

Zetod, Folkrebased, Eeva ja Villu Talsi, Sandra Sillamaa ja Jalmar Vabarna korraldavad 10. septembril algusega kell 19.00 Tartus Antoniuse õuel heategevuskontserdi lähisuhte vägivalla ja väärkohtlemise ohvriks langenud ema ja lapse toetuseks.

Zetod - nägusad ja lõbusad seto poisid, kes rokivad vägise rahvamuusika nutikalt, omapäraselt ja „traadiselt“ põnevaks ning otse kuulajate südameisse. Zetod ei jäta oma lavalise sarmiga kaasa haaramata ka omakultuurist kaugemaid muusikanautlejaid.

Folkrebased – andekad Viljandi Kultuuriakadeemia noored, kelle julgele esinemisele ja särava tee algusele on kõigil võimalus kaasa elada!

Eeva ja Villu Talsi – siiralt ehedad ja andekad muusikud, kes löövad kaasa ka menuansamblis Curly Strings. Kontserdil kõlavad ühteagu imeliselt Eeva viiulimäng kui Villu kitarri ja mandoliinihelid.

Sandra Sillamaa ja Jalmar Vabarna – elava, särtsaka ja moodse tuleviku folkmuusika pioneerid, kes on ka koosluse Trad. Attacki süda ja hing! Sandra Sillamaa esituses kõlavad kaunilt ja unustamatult nii Eesti torupill, sopransaksofon kui vilepill.

Pilet kontserdile maksab 12 eurot, kuni seitsmeaastased lapsed saavad sisse tasuta. Kontserdist saadav tulu läheb Tähtvere Avatud Naistekeskuse MTÜ-le (www.naistekeskus.ee) ning sellega aidatakse lähisuhte vägivalla ja väärkohtlemise ohvriks langenud ema ja last, kes vajavad toetust kohtutee lõpetamiseks.

Piletid saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles