Seto Laste Kool Tallinnas avab uue hooaja

, Setomaa portaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seto Laste Kool 4.juunil 2016 peale esinemist Tallinnas Tornide väljakul
Seto Laste Kool 4.juunil 2016 peale esinemist Tallinnas Tornide väljakul Foto: Annela Laaneots

27. septembril algusega kell 18 kogunevad Tallinnas Wismari 32 Seto Laste Kooli lapsed, et avada kooli käesoleva aasta hooaeg. Oodatud on ka kõik uued seto kultuuri huvilised lapsed ja lapsevanemad.

„Tuleme kokku, õpime keelt, leelot, sel aastal ka veidi tantse,“ tutvustab käesoleva aasta plaane Seto Laste Kooli õpetaja Helve Mets.

Seto Laste Koolis õpetatakse Tallinnas elavatele seto juurtega lastele seto leelot, tantse, mänge ja kõike muud seto kultuuris olulist. Osalema on oodatud kõik seto kultuuri huvilised pered, lapsed igas vanuses.

Seto Laste Kool toimub huviringina kaks korda kuus teisipäeva õhtuti algusega kell 18.00 aadressil Wismari 32 ja on osalejatele tasuta.

Seto Laste Kooli õpetaja on Setomaalt Poloda nulgast pärit leelokoori Hõpehõim liige Helve Mets, kes on ka ise lasteaiaõpetaja ja mitmekordne vanaema.

Möödunud suvi oli Seto Laste Koolile, mis käesoleval aastal tähistab oma viiendat sünnipäeva, esimene suvi kui ka esinemas käidi. 4. juunil toimus Tallinnas Tornide väljakul „Setode puulpühä“, kus esinesid nii seto koorid Tallinnast, kui tulid esinema ka setode ansamblid Setomaalt. Samuti esines Seto Laste Kool käesoleval suvel Värskas toimunud Seto Leelopäeval.

Infot Seto Laste Kooli kohta leiab Facebookist lehelt Seto Latsi Kuul/Seto Laste Kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles