Bluesi sõbrad kogunevad mai lõpus Setomaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostrova Kevadkontsert toimub 27. mail
Ostrova Kevadkontsert toimub 27. mail Foto: Ostrova Kevadkontsert

27. mail toimub Setomaal, Meremäel, Ostrova külas kevadkontsert. Seto muusikaga astub üles uus ansambel Pääväpüürdjä. Bluesi toob Setomaale Tanel Padar Blues Band.

„Ostrova kevadkontsert toimub vanas taastatud küünis. Meie küünikontserdid on õdusa ja sooja atmosfääri tõttu erilised. Neis on kuidagi teistmoodi hingamine ja olemine. Eelmisel aastal esinesid siin Maarja-Liis Ilus ja Peeter Rebane, samuti on toimub Tõuni ja Kate’i kontsert“, ütles korraldaja Aime Tulp.

Tanel Padar Blues Band koosneb Eesti tippmuusikutest, kes tulid kokku juba 2012. aastal. 2016. aastal anti välja ka plaat nimega Gold`n`Fish. Bändis laulab ja mängib kitarri Tanel Padar, klahvpillidel on rahvusvaheliselt tuntud Ülo Krigul, bassi mängib Argo Toomel, kitarri mängib Raul Ukareda ning trummide taga on Petteri Hasa.

Kevadkontserdil esineb ka uus Seto ansambel Pääväpüürdjä. „Kollektiiv on loodud, et esitada ja nautida algupärast setokeelset muusikat. Kõik viisid on loonud Peeter Pai, kes ise mängib kitarri. Sõnad olen valdavalt kirjutanud mina. Kõik bändi liikmed on seto juurtega, mis tähendab, et aetakse oma asja. Solistiks on Kärt Kooser ning bassirütmi teeb Kaur Pai,“ ütles bändi üks asutaja Rein Järvelill.

Tanel Padar Blues Bandi ja Pääväpüürdjä kontsert toimub 27.mail. Piletid on müügil kohapeal, Meremäe vallamajas, Obinitsa muuseumis ja AngelGold lillepoes Võrus.

Rohkem infot: www.ostrova.ee ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles