Seto Folk otsib vabatahtlikke: löö kaasa folgipeo korraldusmeeskonnas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seto Folk toimub 16.-18. juunini Värskas
Seto Folk toimub 16.-18. juunini Värskas Foto: Reigo Teervalt

Seto Folk ootab oma meeskonda tublisid, tegusaid ja toredaid vabatahtlikke, kes on valmis panustama 16.–18. juunini Värskas toimuva Seto Folgi sujuva kulgemise heaks. Pakkuda on erinevaid tegevusi bändisaatjast festivaliala heakorra eest vastutajateni. Vabatahtlikuks saab registreeruda 15. maini.

Seto Folk ootab täpseid ja ausaid vabatahtlikke tööle piletikontrolli, teraseid ja suhtlemisalteid inimesi infotelki, söakaid vabatahtlikke parklasse, kõrgelt arenenud ilu- ja korrameelega inimesi aga festivaliala heakorda tagama. Kes armastavad inimesi aidata, on oodatud tööle staapi, majutus- ja toitlustusalale. Eriliselt vastutustundlikke inimesi ootavad lasteala ja lastehoid, loodusesõpru matkatelk, tegevusi jätkub ka bändisaatjatele ja lavamanageridele.

Kes festivali ajal kontserte tahavad  kuulata, on oodatud Seto Folgi ettevalmistus- ja  järelkoristusmeeskonda. Festivali ettevalmistustöödes või järelkoristustöödes osalev vabatahtlik töötab 13.06.–16.06. (lõunani) ning 18.06. õhtul ja 19.06. hommikul. Ülejäänud festivaliaeg on aga vaba, et folki nautida! Festivali ajal vabatahtlikuna tegutseja on hõivatud 4 tundi vastavalt graafikule.

Seto Folgi vabatahtlikud saavad oma panuse eest tasuta festivalipassi, lisaks tasuta kolm korda päevas süüa,  põrandamajutuse koos pesemisvõimalusega ning, mis põhiline, laheda töökeskkonna ja inspireeriva kogemuse.

Seto Folgi vabatahtlikuks saab registreeruda vähemalt 18-aastane inimene!

Seto Folgi vabatahtlikuks saab registreeruda 15. maini Seto Folgi kodulehel http://setofolk.ee/programm/vabatahtlikule/

Matka- ja muusikafestival Seto Folk toimub 16.–18. juunini Setomaal, Värskas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles