Ostrova Festival tuleb taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostrova festivalil astub üles Winny Puhh
Ostrova festivalil astub üles Winny Puhh Foto: Ostrova Festival

21.-22. juulil toimub Setomaal, Meremäel Ostrova Festival. Ostrova Festival toimub juba seitsmendat korda ja annab Setomaa muusikutele võimaluse end suurel laval näidata. Lisaks tulevad kohale Eesti tippmuusikute kollektiivid, et pakkuda kohalikele elanikele kuulamisnaudingut ja festivalielamust.

„Meie eesmärk on kutsuda Setomaale Eesti populaarsed ja andekad muusikud, et pakkuda kohalikele elanikele täisväärtuslikku meelelahutust. Sama oluline on ka kaugemalt tulijatele tutvustada Seto kultuuri, muusikat ja maitseelamusi“, ütles korraldaja Aime Tulp.

Festivali esimesel päeval astuvad üles Konterbant, Heavy Beauty, Dagö, Madis Arro ja Vanemõde, Apelsin ning õhtu lõpetab suurejooneliselt ansambel Winny Puhh.         

„Oleme kava kokkupanemisel lähtunud festivali külaliste muusikaeelistustest. Küsime alati tagasisidet ja võtame seda ka arvesse järgmise festivali korraldamisel. Samuti soovime Ostrovasse tuua põnevaid kollektiive, kes pole ehk nii laialdaselt tuntud, kuid kes pakuvad tõelist muusikaelamust,“ rääkis Aime Tulp muusikute valimisest.

Ostrova Festival on mõeldud kogu perele, seega algab laupäev lastele mõeldud teatrietendusega „Kuidas saada heaks“. Sellele järgneb Rikka Ivvani Pillilaagri laste kontsert. Päev jätkub Seto kohaliku muusika tutvustamisega. Lavale astuvad leelokoor Helmekaala ning Seto Miihi Summ ja Meremäe Noore’ Mehe’.

Tõeliselt lõbusa tantsumuusika toob Ostrovasse ansambel Kruuv! Lisaks astuvad üles Kalle Sepp Bänd, Sõpruse Puiestee ja Shanon. Ostrova Festival lõpeb suure simmaniga ansambel Vanaviisi pilli saatel. Sellel aastal esimest korda toimub laupäeval ka öödisko! Plaate keerutab DJ SIN-SIN! 

Ostrova Festival toimub 21-22. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal. Piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Rohkem infot: www.ostrova.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles