6 asja mida teha Ostrova Festivalil Setomaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmekaalaq
Helmekaalaq Foto: Ostrova Festival

21.-22. juulil toimub Ostrova külas, Meremäe vallas, Setomaal Ostrova Festival.

Kuula Seto leelot ja saa osa kultuurist!

Ostrova Festivalil esineb Võru seto leelokoor Helmekaala’, kes laulab nii vanu kui ka uusi laule uues võtmes. Hea tuju tekitajaks on tuntud poplaulud sügavmõtteliste murdekeelsete sõnadega. Esindatud on ka meeste leelokoor Seto Miihi Summ ja Meremäe Noore’ Mehe’.

Naudi popp- ja rokkmuusikat!

Festivalil esineb 15 erinevat muusikakollektiivi! Teiste seas näeb laval nii Winny Puhhi, Shanonit, Kruuvi, Sõpruse Puiesteed, Dagöt kui ka Kalle Seppa!

Osta kohalikku käsitööd!

Festivalile tuleb üle 20 käsitöölise, kes müüvad isevalmistatud ehteid, keraamikat, sepiseid, kudumeid ja palju muud. Samuti on võimalik kohapeal ka ise meisterdada!

Vaata teatrietendust!

Laupäeval algab festivalipäev Lasteteatri etendusega „Kuidas saada heaks“, mille lavastaja on Donald Tomberg. Mängivad Horre Saluste ja Indrek Kruusimaa. Etenduses on palju muusikat ja natuke värssi.

Söö kodukohvikus!

Tänavusel festivalil on võimalik maiustada enam kui 20 kodukohvikus! Pakutakse laste lemmikuid pannkooke, värsket kala, lambaliha, pitsat, tatra tooteid ning teisi maitsvaid küpsetisi.

Telgi ja maga tähistaeva all!

Ostrova Festivalil on suur telkimisplats, kus saab rahulikult öö mööda saata. Ööbijatele pakutakse puhast näopesuvett, tualette ning eksklusiivse vene sauna kasutusvõimalust!

Ostrova Festivali piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Rohkem infot: www.ostrova.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles