Millised tippartistid jõuavad Setomaale Ostrovasse sellel aastal?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noep
Noep Foto: Taaniel Malleus

Juuli keskpaigas koguneb igal aastal väiksesse, vaid paari elanikuga Ostrova külla, mitu tuhat inimest. Ka tänavu leiab 21. juulil aset Suur kontsertõhtu, kus esinevad NOËP, Revals, Kosmikud, Jarek Kasar ja Olavi Ruitlane ning Setomaa kohalikud noored muusikud.http://www.piletilevi.ee/est/piletid/kogupere/muusika-ja-teater/suur-kontsertohtu-ostrovas-239730/

Ostrova kontsertõhtul järgime taas traditsiooni, et lisaks tuntud tippartistidele saavad suurel laval esinemise kogemuse Setomaa noorte muusikute kollektiivid“, ütles korraldaja Aime Tulp. „See on hea võimalus ka kuulajatele saada osa Setomaa muusikakultuurist,“ lisas ta.

Suurel kontsertõhtul esinevad Värska Muusikakooli pilliklubi ja Rikka Ivvani pillilaagri noored. Rikka Ivvani talus, Setomaal toimub igal aastal pillilaager, mille lõppkontsert peetakse Ostrovas. Lisaks astuvad lõbusa kupleeprogrammiga üles ka Jarek Kasar ja Olavi Ruitlane.

Kargemaid rokiviise toovad lavale komeedina Eesti muusikataevasse sööstnud Revals ning hiljuti järjekordse helikandja välja andnud Kosmikud. Kontsert lõpeb aga elektroonilise poppmuusikaga, kui lavale tuleb rahvusvahelise tuntuse pälvinud NOËP.

Korraldaja Aime Tulp tõdes, et muusikute esinema saamine Setomaale, kaugesse Eestimaa kagunurka, pole üldse keeruline. „Muusikud, kes siin on juba 8 aasta jooksul käinud, on öelnud, et tuleksid hea meelega tagasi. See on korraldaja jaoks suur rõõm, kui lisaks kuulajatele jäävad ka esinejad rahule“, ütles ta.

„Kava koostamisel mõtleme eelkõige kohalikule Setomaa rahvale, kuid hea meel on tõdeda, et aastatega on Ostrova leidnud palju fänne Eestimaa eri paikadest. Seega loodame, et vinge kontserdielamuse saab igaüks, kes südasuvel tee siia ette võtab“, ütles Tulp.

Suur kontsertõhtu toimub 21. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles