Treski Küüni vallutab rahvusvaheline muusikaprojekt - The Heritage Projekt

Copy
Heritage Projekt
Heritage Projekt Foto: Heritage Projekt

Juba homme, 23. juulil, läheb Setomaal Treski Küünis suureks tantsuks ja tralliks! The Heritage Projekt toob lavale palavalt armastatud ansambli Curly Stringsi koos Kanada päritolu ansambliga April Verch Band.

The Heritage Projekt ühendab teine teisel pool maailma asuvate ansamblite talente: eestlaste poolt palavalt armastatud Curly Stringsi ja Kanada Ottawa orust pärit virtuooset triot The April Verch Band. April Verch on Kanada viiuldaja, laulja, laulukirjutaja ja stepptantsija, kes on üles kasvanud elava ja hingava pärimusmuusikaga. 

Kontserdil kuuleb värskes ehtes lugusid alates vanemast traditsioonilisest pärimusmuusikast kuni uue ühisloominguni, milles kombatakse kahe riigi muusikalise pärandi piire, ühisosa ning samas väärtustatakse mõlema juuri. Tõotab tulla põnev muusikaline rännak täis pakatavat energiat, laulu, tantsu ja rõõmu ning välja ei jää ka juba rahva südameid võitnud Curly Stringsi kuulsamad lood.

The Heritage Projekti kontsert leiab aset 23. juulil kell 20.00 Setomaal, Treski Küünis. 

Treski Küüni viimase hooaja lõpuni on jäänud vaid kolm kontserti. 23. juulil tulevad külla Curly Strings ja April Verch Band, 2. augustil astuvad lavalaudadele Zetod ning 24. augustil lõpetavad hooaja Kukerpillid ja ansambel Kirju. Lisaks toimub augustikuus kümme teatrietendust - Taarka Pärimusteatri “Vanahunt”.

Piletid ja info www.treskikyyn.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles