Setod hakkasid oma tooteid müüma ühises e-poes Seto Kaubamajas

Copy
Setomaa tootjate ja teenusepakkujate ühisturundusplatvorm Seto Kaubamaja
Setomaa tootjate ja teenusepakkujate ühisturundusplatvorm Seto Kaubamaja Foto: Seto Kaubamaja

Setomaal avati tootjate ja teenusepakkujate jaoks ühisturundusplatvorm Seto Kaubamaja, Setomaa erinevate tootjate e-poe keskkond, kus oma kaupa ja teenuseid saavad müüa kõik Setomaa suur- ja väiketootjad, käsitöölised ja aiapidajad.

"Igal tootjal pole mõttekas eraldi oma e-poodi avada, aga ühisel platvormil oma kaupu pakkudes on klientidel lihtsam jõuda Setomaa toodeteni ning Seto Kaubamajas loodud poed on tarbija jaoks palju paremini leitavad," ütles Seto Kaubamaja avanud Seto Infoseltsi juht Rein Järvelill.

"E-ostude osakaal kasvab pidevalt nii kogu maailmas kui ka Eestis, inimesed muudavad oma ostuharjumusi ning sellisele nõudluse muutusele tuleb reageerida ka Setomaa kauba pakkujatel, tulla oma kaupadega e-poodi ning olla leitavad seal, kus inimesed oma ostusid teevad. E-ostudena tehakse täna juba iga viies ost Eestis," ütles Järvelill. "Setomaa kaupadel ja Seto Kaubamajal on muidugi raske konkureerida AliExpressi, Kaup24 ja eBay-ga, kuid Setomaa bränd on piisavalt tugev ja omanäoline, et sellega eraldi ja iseseisvana välja paista ja olla tarbija jaoks leitav."

Seto Kaubamaja e-kaubanduse platvormi looja ja administraator on seto kultuuri- ja piirkonna edendemisega tegelev MTÜ Seto Infoselts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles