6 Setomaa kohvikut kostitavad nädalavahetusel Peipsi Toidu Tänaval

Copy
Iloline Kirsi Talo
Iloline Kirsi Talo Foto: Iloline Kirsi Talo

Peipsi kandi rahvas kutsub kõiki Eestimaa gurmaane nautima 22.-23.augustini parimat toitu festivalil „III Peipsi Toidu Tänav 175 km“. Setomaal on avatud 6 kohvikut.

22.-23. augustil avavad 42 pop-up restorani oma uksed 175-kilomeetrisel teekonnal Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kallastel.

Pakutakse kõike paremat, mis kohalikust toormest valmistada saab, nii traditsioonilist Peipsi toitu kui ka tänapäevase aksendiga valmistatud roogasid.

Peipsi ääres on praegu kõige külluslikum aeg, mil valminud on kõikvõimalikud aia-, metsa ja põllusaadused ning kõigest sellest valmistavad 42 pop-up restorani Vasknarvast Saaboldani oma parimaid retsepte külastajate rõõmustamiseks. Samuti saab sel nädalavahetusel Peipsiäärsetest lugematutest müügipunktidest kaasa osta kogu seda rikkust, mis Peipsi ääres kasvab.

Sel aastal on aktiivsemalt kaasa löömas ka kohalikud noored. Kavastus avatakse retro resto, Lemmakus toimetavad noored annetavad kogu oma teenitud tulu Eesti Loomakaitse Seltsile ning lodjamadruste abiga jõuavad külastajateni kohalikud erinevad käsitööburgerid.

Pop-up restoranid on avatud 22.augustil kell 11-21 ja 23.augustil kell 11-17.

Vaata kohvikuid kaardil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles