Aasta kontsertpaigaks valitud Treski küün kuulutas välja suvehooaja

Copy
Treski
Treski Foto: Treski Küün

Läinud nädalal Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade galal aasta kontsertpaigaks valitud Treski küün kuulutas välja suvised kontserdid. Lisaks värskele muusika- ja inspiratsioonifestivalile jõuavad Treskisse ka Eesti muusika põhitegijad - 2 Quick Start, Karl-Erik Taukar ja Terminaator.

“See suvi saab Treskis olema väga põnev. Me pole ühelgi suvel nii paljusid artiste võõrustanud. Sündmusi on küll arvuliselt vähem aga tänu festivalile artiste kordades rohkem”, räägib Treski asutaja ja eestvedaja Jalmar Vabarna. “Tunnustus, mis Treskile kontsertpaigana omistati on oluline nii mulle kui ka minu meeskonnale. Treski on kambatöö ning see imeline koht on mõeldud inimestele nautimiseks. Ma väga loodan, et sel suvel näeme me palju rõõmsaid kontserdikülastajaid”, räägib Vabarna.

Treski suve avab 15. juulil välilaval kauaoodatud 2 Quick Start. Lava sünnipäeval astub püünele Karl-Erik Taukar koos oma bändiga. Augusti teisel nädalavahetusel toimub maailma esimene Treski muusika- ja inspiratsioonifestival, mille peaesinejateks Lexsoul Dance Machine ning NOËP ning suvehooajale paneb punkti legendaarne Terminaator.

Treski suvehooaja piletid on müügil piletikeskkonnas ticketer.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles