Värskas saab soetada õpilasfirmade valmistatud kraami

Copy
Värska õpilasfirmade laat 2018.
Värska õpilasfirmade laat 2018. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval, 26. novembril kell 11.00–14.00 toimub Värska kultuurikeskuses õpilasfirmade konkurss-laat, kus 31 Lõuna-Eesti õpilasfirmat pakub oma valmistatud kaupa.

Konkurss-laat on jätk varasemalt kaheksa korda peetud üritusele ja avab õpilasfirmade laadahooaja. Varasemalt rahvusvahelisena toimunud sündmus jääb sel korral suuresti Lõuna-Eesti keskseks. Lisaks Värska õpilastele on noored tulemas Võrust, Põlvast, Räpinast, Parksepast, Antslast, Meremäelt, Mikitamäelt ja üks firma tuleb kohale lausa Tallinnast.

Õpilasfirmade laada ülim eesmärk on innustada võimalikult paljusid noori ettevõtlusega tegelema ja pakkuda neile müügikogemust. Laadale pannakse müügiks välja uusi, praktilisi ja nutikate lahendustega tooteid.

Tegemist on kõigile külastajatele mõeldud avatud laadaga. Võimalikult suur külastajate arv tagab noortele ettevõtjatele hindamatu väärtusega müügikogemuse. Kuigi eesmärgiks ei ole võistlemine, jagatakse noortele ettevõtjatele laada lõppedes ka mitmeid auhindu.

 „Laadapäev toob kindlasti palju üllatusi nii noorte müügioskuse kui ka huvitavate toodete-teenuste näol. Juba registreerimistaotlustega tutvumise järel olen põnevil, kuna pakutavate toodete seas on nii majapidamises tarvilikke esemeid kui ka heaolu loomiseks vahendeid. Tahan juba taas kogeda, millised need tooted on ja kuidas noored müümisega hakkama saavad ” sõnas konkurss-laada peakorraldaja Ingrit Kala."Novembri lõpp on just õige aeg osta jõulukinke või omale midagi meeldivat," lisas ta.

Konkurss-laada korraldamine toimub Setomaa programmi toel ja oma panuse annab Setomaa vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles