Setomaa vallavanem on vallavanemate mitmevõistluses Eesti parim

Copy
28. Eesti omavalitsusjuhtide suvise mitmevõistluse rändkarikad läksid Raul Kudrele ja Veera Leasile!
28. Eesti omavalitsusjuhtide suvise mitmevõistluse rändkarikad läksid Raul Kudrele ja Veera Leasile! Foto: Eestimaa Spordiliit Jõud

28. Eesti omavalitsusjuhtide suvise mitmevõistluse rändkarikad läksid Raul Kudrele ja Veera Leasile!

19.-20. juulil toimus Kihnus Eesti omavalitsusjuhtide 28. suvine mitmevõistlus. Ainulaadse juhtide kahepäevase võistluse üldvõitjaks tuli endine Järva vallavanem Arto Saar ja naistest Kihnu vallavolikogu esimees Veera Leas . Praegustest tegevjuhtidest parimaks osutus ja teisekoha punktid kogus Setomaa vallavanem Raul Kudre , kelle valdusse läks aastaks mitmevõistluse rändkarikas ning kolmas koht kuulub Nõo vallavolikogu esimehele Jaanus Järveojale . Naistest hõivas Veera järgi teise koha Antsla vallavolikogu esimees Merike Prätz ning kolmanda koha Rõuge vallavanem Britt Vahter .

Omavalitsusjuhtide mitmevõistlus koosneb 10 alast, mis jagatud kahele päevale. Arvestust peetakse neljas võistlusklassis – mehed tegevjuhid ja eksjuhid, sama ka naistele.

Mõned võistlusalad on nn. „juhtide traditsioonilised“ nagu kuulijänn, mälumäng, noolevise, samas alati on midagi uut ja ootamatut. Kihnus oli kavas veel rattakross, korvpalli täpsusvisked, labürintorienteerumine, vibulaskmine, aerusurf, kombineeritud võistlus ja tuletõrjevõistluses.

Võistlusel oli osalemas 33 omavalitsusjuhti 10 maakonnast. Naisjuhtide osakaal mitmevõistlusel järjest kasvab ning Kihnus oli osalemas lausa 12 krapsakat naisomavalitusjuhti. Maakondade arvestuses kogus enim punkte Võrumaa, Pärnumaa ja Tartumaa ees.

Eesti omavalitsusjuhtide mitmevõistlusele on jätkuvalt oodatud nii praegused kui endised omavalitsusjuhid (vallavanemad, linnapead, volikogu esimehed). Järgmine mitmevõistlus toimub 2024 aasta veebruaris-märtsis Kiili vallas ning suvine mitmevõistlus juulis Mulgi vallas.

Tulemusi saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles