Lähipäevade õhutemperatuurid kõiguvad nulli ümber

BNS
Copy
Mitmel pool sajab lörtsi, vihma ja lund.
Mitmel pool sajab lörtsi, vihma ja lund. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Eeloleva nädala esimeses pooles on oodata nii vihma, lörtsi kui ka lund ning teedele lisavad libedust ka väheste pluss- ja miinuskraadide vahel kõikuvad õhutemperatuurid.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva valdavalt pilves ilm. Lörtsi- ja lumesadu laieneb edelast kirde suunas, saartel ja Lõuna-Eestis tuleb ka vihma, on jäiteoht. Öö hakul puhub kagu- ja lõunatuul 3–9, puhanguti 12, saartel ja Liivi lahel 5–12, puhanguti kuni 17 m/s. Pärast keskööd pöördub tuul järk-järgult itta ja nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, öö hakul Kirde-Eestis kuni -3 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, mandril kohati ka lund. Jäiteoht püsib. Paiguti on udu. Puhub idakaaretuul, Lõuna-Eestis pöördub tuul lõunakaarde 3–9, rannikul puhanguti 12, Liivi lahel kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, Lõuna-Eestis tuleb 4–10 kraadi sooja.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, mandril kohati ka lund, püsib jäiteoht. Paiguti on udu. Puhub kirde- ja idatuul, Lõuna-Eestis ka lõunakaaretuul 3–9, puhanguti 12, rannikul kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, Lõuna-Eestis tuleb kuni 8 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nii lund, lörtsi kui ka vihma. Puhub kirde- ja idatuul, Lõuna-Eestis ka lõunakaaretuul 3–9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, Lõuna-Eestis kuni +8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab veidi lund, lörtsi ja vihma. Puhub kirde- ja idatuul 3–9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, saarte rannikul kuni +7 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 1–6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles