Värskas toimub õpilasfirmade konkurss-laat

Copy
Õpilasfirmade konkurss-laat Värskas 2019. aastal.
Õpilasfirmade konkurss-laat Värskas 2019. aastal. Foto: Setomaa vallavalitsus

25. novembril kell 11.00–14.00 toimub Värska kultuurimajas X õpilasfirmade konkurss - laat, kust võtab osa 27 õpilasfirmat.

Juba kümnendat korda kogunevad noored ettevõtjad Värskasse õpilasfirmade laadale. See on jätk varasemalt peetud üritustele ja avab taas õpilasfirmade laadahooaja.

Varasemalt rahvusvahelisena toimunud sündmus jääb sel korral suuresti Lõuna-Eesti keskseks. Lisaks Värska õpilastele on noored tulemas Võrust, Põlvast, Meremäelt, Mikitamäelt, Tartust ja üks firma tuleb kohale lausa Tallinnast.

Õpilasfirmade laada eesmärk on innustada võimalikult paljusid noori ettevõtlusega tegelema ja pakkuda neile müügikogemuse võimalust.

Tegemist on kõigile külastajatele mõeldud avatud laadaga. Võimalikult suur külastajate arv tagab noortele ettevõtjatele suurepärase müügikogemuse.

Kuigi eesmärgiks ei ole võistlemine, jagatakse noortele laada lõppedes ka mitmeid auhindu. Selgitatakse välja selle laada parim mini-ja õpilasfirma, parim väljapanek, parim müügistrateegia, parim toode, parim teenus ja parim Setomaa firma. Eriauhindadega tunnustatakse säravaid müüjaid. Laadale tulevad noori innustama ja oma Setomaal ettevõtjaks olemise lugu rääkima Ilmaveere sündmus-ja majutuskeskuse loojad muusik Lenna Kuurmaa ja näitleja Lauri Mäesepp.

Konkurss - laada korraldamine toimub Setomaa programmi toel ja oma panuse annab Setomaa vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles