Nädalavahetusel lummab Setomaal Ostrova Festival

Copy
Ostrova Festival
Ostrova Festival Foto: Ostrova Festival

19.-20.juulini toimub Setomaal Ostrova Festival. Kahepäevane hea tuju festival, mis leiab aset maagilise oru pervel Ostrova külas Setomaal, ümbritsetuna põlismetsadest ja mustasõstrapõõsastest.

Koit Raudsepa juhtimisel astuvad lavale folgipärl Trad.Attack!, raskekahurvägi Jaagup Kreem ja Terminaator, legendaarne räpipunt A-Rühm ehk Cool D, Kozy, Genka ja Critikal, hitimeister Koit Toome ja elektroonilise muusika lipulaev Púr Múdd ja kaunis Grete Paia.

Meeleolu loovad Viljandi vanalinna koduköökidest pärit sõbrannad - Naised Köögis, rock'n'rolli, folki ja kantribluusi viljelev Räpina Jack ning kirsiks tordil on austatud ning armastatud Heidy Tamme ning ansambel Horoskoop. Lisaks Tsibihärbläseq, keda ühendab armastus Setomaa ja seto laulu vastu. Ei puudu ka üllatuskülalised.

Ostrova Festival on muusika- ja kultuurisündmus, mis toimub alates 2011. aastast Setomaal, Ostrova külas. Festival on saanud tuntuks oma ainulaadse atmosfääri, mitmekülgse muusika ning Seto kultuuri ja traditsioonide austamise poolest.

Ostrova Festival 2024 on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 lisaprogrammist.

Tagasi üles