๐’๐ž๐ญ๐จ ๐…๐จ๐ฅ๐ค ๐ž๐ฌ๐ข๐ญ๐ฅ๐ž๐›: ๐†๐ซ๐ฎ๐ฎ๐ฌ๐ข๐š ๐ฆ๐ž๐ž๐ฌ๐ค๐จ๐จ๐ซ ๐ˆ๐๐„๐‘๐ˆ ๐ฃ๐š ๐’๐ž๐ญ๐จ ๐Œ๐ข๐ข๐ก๐ข ๐’๐ฎ๐ฆ๐ฆ

Copy
Iberi koor
Iberi koor Foto: Iberi koori fotokogu

12. aprillil algusega kell 19 esinevad Vรคrska kultuurikeskusesย ainulaadset Gruusia polรผfoonilist laulu esitav Iberi koorย ning seto traditsioonilist meeste rahvalaulu laulev meestepark Seto Miihi Summ.

Vokaalansambel ๐ˆ๐๐„๐‘๐ˆ sรผndis 2012. aastal ja selle eesmรคrk on levitada ainulaadset Gruusia polรผfoonilist laulu kogu maailmas. IBERI kaubamรคrgiks on musta vรคrvi riides meeste esituses sรผmboolne polรผfooniline laul, mis sisaldab ebatavaliselt improviseeritud harmooniate plokke stratosfรครคrilise falsetiga, mis ujub sรผgava bassihรครคle kohal. Draama, ekstaas ja hellus on iga IBERI laulu tuum. Peale laulmise sisaldab IBERI kontsert tantsu ja traditsiooniliste instrumentide elemente.

Alates 2012. aasta debรผรผdist on IBERI esinenud olulistel festivalidel, nagu WOMEX ja globalFEST ning mitmetel teistel festivalidel รผle maailma USAst kuni Malaisiani.

Kontserdile lisab kohalikku rahvalaulukultuuri ๐’๐ž๐ญ๐จ ๐Œ๐ข๐ข๐ก๐ข ๐’๐ฎ๐ฆ๐ฆ - Seto traditsioonilist meeste rahvalaulu laulev meestepark.

๐๐ข๐ฅ๐ž๐ญ๐ข๐ ๐ก๐ข๐ง๐ง๐š๐ ๐š ๐Ÿ๐ŸŽโ‚ฌ ๐ฌ๐š๐š๐๐š๐ฏ๐š๐ฅ ๐ž๐ง๐ง๐ž ๐ฌ๐ฎฬˆ๐ง๐๐ฆ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐ค๐จ๐ก๐š๐ฉ๐ž๐š๐ฅ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi รผles