Värska Sanatoorium pälvis Põlvamaa Pärli tunnustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värska Sanatooriumi juhataja Vello Saar auhinna kättesaamisel
Värska Sanatooriumi juhataja Vello Saar auhinna kättesaamisel Foto: Visit Setomaa

Põlva maakonna ettevõtlusauhindade konkursil pälvis Värska Sanatoorium Põlvamaa Pärli tunnustuse. Põlvamaa Pärl on ettevõte või ettevõtja, kes on tuntud väljaspool maakonda ja on oma tegevusega märgatavalt panustanud Põlvamaa kui sihtkoha atraktiivuse tõstmisse.

Värska Sanatoorium saavutas tunnustuse seetõttu, et Värskas asub Eesti ainulaadne kuurort, mis ühendab endas mineraalvee ja ravimuda tervistava mõju. Mändide all asub hotell ja selle vahetus läheduses asub veekeskus,  kus on ühendatud tõhusad raviprotseduurid ja lõõgastav puhkus, mis moodustavad koos imelise, ka välisturistide seas hinnatud  koosluse. 2016. aasta lõpus valminud balneoloogiakeskuse avamisega tõusis klientide usaldus looduse tervistava väe vastu veelgi, sest koostöö teadusasutustega jätkub

Tunnustuse ands üle Põlva maavanem Igor Taro, Põlvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Kaido Kõiv ja Põlvamaa Arenduskeskuse juhataja Hegri Narusk.

Põlvamaa ettevõtlusauhinnad jagati neljapäeval, 2. märtsil Mooste Viinavabrikus toimunud pidulikul õhtul. Ettevõtteid tunnustati neljas kategoorias: Ettevõtluse Edendaja, Tõusev Täht, Põlvamaa Pärl ja Põlvamaa Mastimänd.

Põlvamaa ettevõtjate tunnustamist korraldasid ja rahastasid Põlvamaa Arenduskeskus, Põlva Maavalitsus ning Põlvamaa Omavalitsuste Liit. Ettevõtjate tunnustamist toetati Euroopa Liidu meetmest „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles