Ostrova festival äratab väikeküla ellu

, Setomaa portaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostrova Festivalil astub üles ka SMS Tuhkwizza
Ostrova Festivalil astub üles ka SMS Tuhkwizza Foto: Ostrova Festival

Juba järgmisel nädalal, 22.-24. juulini, toimub Setomaal, Meremäel, vaid ühe püsielanikuga pisikeses külakeses Ostrova Festival. Ostrova Festival äratab korra aastas väikeküla ellu ja toob kohale nii Eesti popp- ja rokkmuusikud, kui ka kohalikud seto kultuuri viljelejad.

Eesti punki- ja rokilegendidest on kohal Vennaskond, Kosmikud, DND ja Ultima Thule. Eksklusiivse kontserdi annab ka laulu- ja tantsupeol esinenud Pantokraator. Lisaks rõõmustab publikut äsja uue singliga välja tulnud Karl-Erik Taukar Band. Festival lõpeb suure simmaniga, kus tantsuks mängib Justament!

"Korraldame Ostrova Festivali juba kuuendat korda. Tegemist on 2-päevase sündmusega, kuhu tullakse kogu perega. Püüame iga aasta tuua festivalile midagi uut ja põnevat juurde. Sellel korral on näiteks kohal ka Setomaa kohalikud kodukohvikud," ütles korraldaja Aime Tulp.

Festivali avab Margus Põldsepa käe all kokku pandud ansambel Lõõtsavägilased. Kahe päeva vältel näeb laval veel palju põnevaid koosseise nagu Diskreetse Mango Trio, Setomaa punkbänd SMS Tuhkwizza, Rikka-Ivvani Pillilaagri lapsed ning leelokoorid Helmine, Liinatsuraq’, Hõpõhelme` ja Meremäe mehe’. Samuti astuvad üheskoos üles Aapo Ilves ja Marju Varblane. Lätist sõidab kontserti andma DAGAMBA.

Lisaks kontsertide nautimisele on võimalik tutvuda ka kohaliku käsitöö ja maitseelamustega. Lastele on avatud eraldi telk ning etenduse annavad Piip ja Tuut.

Ostrova Festival toimub 22-23. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal. Piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Kahe päeva pileteid on võimalik osta vaid eelmüügist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles